Bartók Béla utca 21. 4456 Tiszadob, Magyarország +36 70 32 94 793

info@md-metal.eu

Kereskedelem

Cégünk széles körű kereskedelmi tevékenységet folytat az alábbi területeken:

  • mezőgazdasági erő- és munkagépek tartozékai (kérésre egyedi méretekben is)
  • tengelyek, kötőelemek (szabványtól eltérő méretekben is, belső gyártásból)
  • tömítések, szűrők (szabványtól eltérő méretekben is, belső gyártásból)
  • karbantartáshoz szükséges segédanyagok
  • építőelemek célgépgyártáshoz (egyedi alkatrészek tervezése/gyártása

 

Bérgyártást vállalunk esztergált és mart alkatrészek gyártására, valamint szerződés szerinti beszállítására.

Részletekkel kapcsolatban érdeklődhet központi elérhetőségünkön, vagy az oldalunkon található “Ajánlatkérés” menüpont alatt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ismerje meg kereskedelmünk kínálatát!

Ismerje meg kereskedelmünk kínálatát!Manapság nem egyszerű megbízható kereskedelmet találni, főként, ha alkatrészekről vagy műhely felszerelésről van szó. Ennek legfőbb oka, hogy számtalan vállalkozás leinformálatlan forrásból szerzi be a kínálatát, illetve irreális áron kínál silányabb minőséget. Éppen ezért éreztük szükségét, hogy szolgáltatásaink mellett egy olyan kereskedelmet is biztosítsunk ügyfeleink számára, ahol minőségi eszközök közül válogathatnak!

Kínálatunkban alapvetően azok a műhely felszerelések és alkatrészek találhatóak meg, melyek segítségével mi is dolgozunk, így a legapróbb gépépítő alkatrészektől kezdve, a különböző hajtómű- és motor egységeken át, egészen a csapágyakig és tömítésekig terjed a skála.

Kereskedelmünk megbízhatóságát mi sem bizonyíthatja jobban, mint az általunk kínált termékek, melyek a legkiválóbb alapanyagokból épülnek fel, illetve a számtalan elégedett vevőnk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Görgők és görgős pályák

Vállaljuk csapágyazott, szabadon futó görgők tervezését és gyártását termelő berendezések konvejor pályáihoz. Komplett görgős pályák tervezésében és kivitelezésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A pályákat minden esetben az Ön egyedi igényei szerint tervezzük.

 

Gyorscsatlakozók

Rugós visszatérítésű gyorscsatlakozók tervezése és gyártása, az Ön egyedi igényeire szabva.

 

Szelepházak

Szelepházak gyártása hidraulikus és pneumatikus egységekhez, egyedi igények szerint, rugalmas gyártási mennyiségben és határidővel.